2021-04-10 11:31:47

Mirëmbrëma Shqipëri! Përshëndetje ju motra dhe vëllezër që keni mbushur këtë shesh. Ju motra dhe vëllezër shqiptar kudo që ndodheni në këtë mbrëmje hyjnore të bashkimit tonë për ndryshim me të cilin do të...

2021-04-10 11:33:04

Kemi punuar me ekspertët më të mirë të vendit, në fushën e ekonomisë, financave, turizmit, arsimit, shëndetësisë, çështjeve sociale. Po kështu, një ndihmë të çmuar për programin tonë të ekonomisë kanë dhënë institucione ndërkombëtare,...

2021-04-10 11:33:19

Jam shumë i lumtur që jam sot në Durrës me kandidatet zonja të partisë sonë! Ju keni kaq shumë për t’i dhënë popullit shqiptar! Ju jeni skuadra më e mirë që mund të ekzistojë!...

2021-04-10 11:33:33

Jam mirënjohës për Konrad Adenaur Stiftung dhe Austrian Political Academy për iniciativën për të organizuar këtë takim dhe u jam mirënjohës miqve tanë të shquar për pjesëmarrjen e tyre. Jam i lumtur të jem...