Shqiptarët po varfërohen dhe po grabiten!

Shqipëria po plaçkitet dhe po shkatërrohet nga Edi Rama me një grusht biznesmenësh të cilët ndajnë pasuritë e shqiptarëve me njëri tjetrin.

E gjithë ekonomia dhe pasuritë e vendit janë në duart e grabitqarëve që rrethojnë Edi Ramen!

Por refuzimi masiv i 30 qershorit ishte thirrje e qartë për ndryshim.
Durimi ka sosur!

Koha për një Shqipëri si gjithë Europa!#ShqiperiasiEuropa