2019-11-20 14:48:30
19 Nëntor, 2019

Mirëprita në zyrë Gjeneralin James Jones, ish Këshilltar për Sigurinë i Presidentit të SHBA dhe ish-Komandant Suprem i Forcave të NATO-s në Europë. Bashkë, patëm rastin të diskutonim mbi rëndësinë e anëtarsimit të Shqipërisë në BE dhe domosdoshmërinë për t’u rreshtuar në krah të aleatëve …

2019-11-20 14:55:43
18 Nëntor, 2019

Jeta e fermerit është bërë shumë e vështirë për shkak të rritjes së kostos dhe braktisjes nga shteti. Duke mos subvencionuar prodhimet, qeveria i ka hapur dyert importit. Po ndryshe nga kjo qeveri, ne do të ofrojmë zgjidhje dhe mbështetje. Do të vendosim rregulla për …

2019-11-20 14:54:06
17 Nëntor, 2019

“Rrugëtimin për Shqipërinë” e kam nisur sepse dua ta shoh krizën me sytë e njerëzve, ti dëgjoj direkt nga goja juaj hallet, problemet por edhe shpresat dhe pritshmëritë tuaja për nesër. Nga bashkëbisedimi me fermerët e Lushnjës dhe Divjakës, dëgjova dhe preka braktisjen, dëshpërimin prej …

2019-11-14 12:52:05
14 Nëntor, 2019

Kjo që po ndodh me Gjykatën Kushtetuese është një grusht kushtetues me qëllim që në vend të Gjykatës Kushtetuese të pavarur nga politika, të kemi një kukull të qeverisë. Kjo qeveri e ka jetike ta kapë ose ta bllokojë reformën në drejtësi. Ata nuk duan …

2019-11-12 15:02:26
12 Nëntor, 2019

Fëmijë, burra, gra, të moshuar dhe efektivë të policisë janë plagosur sot në një goditje të planifikuar nga Edi Rama, ndaj qytetarëve të pafajshëm dhe të pambrojtur që mbronin shtëpitë e tyre. Ky është një skenar i përgatitur me kujdes me qëllimin e vetëm që …

2019-11-09 11:04:12
8 Nëntor, 2019

Papunësia dhe mjerimi janë produkt i kësaj qeverie! Kjo qeveri nuk ka asnjë zgjidhje. E vetmja rrugë që ajo i ka treguar rinisë, është emigracioni. Rinia është përballë dy zgjidhjeve, kriminalizimin ose emigrimin. Unë ju premtoj se do bëjmë gjithçka që të mos zgjidhni këto …