2019-03-28 15:09:44
28 Mars, 2019

Zonja dhe zotërinj, vëllezër e motra, qytetare e qytetarë, Mirë se keni ardhur në këtë Asamble të vërtetë të Kushtetutës, të Ligjit, të së drejtës, në Parlamentin e vetëm që njoh unë, në Parlamentin e vetëm që njeh opozita e bashkuar, në Parlamentin e popullit …

2019-03-22 13:44:02
22 Mars, 2019

Kryetari i Partisë Demokratike, Lulzim Basha, së bashku me bashkëshorten Aurela, vizituan sot selinë e Kryegjyshatës Botërore të Bektashinjve, për të uruar Kryegjyshin Botëror Haxhi Dede Edmond Brahimaj me rastin e ditës së Sulltan Novruzit. Pas vizitës, kryetari Basha bëri këtë urim në ditën e …

2019-03-18 09:06:10
18 Mars, 2019

Asnjë procedim penal nuk e ndal Partinë Demokratike dhe qytetarët për të përmbushur misionin tonë për Shqipërinë si gjithë Europa. Përdorimi i militantëve dhe ushtarëve të krimit në Polici për të goditur qytetarët dhe kundërshtarin politik është tipari më i qartë i këtij regjimi kriminal: …

2019-03-16 15:46:26
16 Mars, 2019

Zonja dhe zotërinj, vëllezër dhe motra, shqiptare dhe shqiptarë! Qytetarë të Tiranës dhe të mbarë Shqipërisë! E sotmja hyri në historinë tonë të paskomunizmit si dita e dytë e zgjimit kombëtar, si dita e bashkimit më të madh që sheshi “Dëshmorët e Kombit” dhe Tirana …

2019-03-15 13:07:58
15 Mars, 2019

Të rinj e të reja, studente dhe studentë!   Ju falenderoj jo vetëm për mikpritjen, por edhe për entuziazmin, shpresën dhe besimin që përçoni sot nga Durrësi. Ju falenderoj në emrin tim, ju falenderoj në emër të gjithë shqiptarëve, sepse ata kanë nevojë. Njerëzit kanë …

2019-03-15 13:06:28
14 Mars, 2019

Mirëdita, përshëndetje dhe mirëse keni ardhur! Të nderuar përfaqësues të Aleancës për Teatrin, intelektualë, publicistë, artistë dhe aktivistë të shoqërisë civile, njëkohësisht,  dua t’i uroj mirëseardhjen edhe përfaqësuesve të opozitës të pranishëm në këtë takim, gazetarëve po kështu. Sapo u ktheva nga Elbasani, kështu që, …