2019-11-09 11:04:12
8 Nëntor, 2019

Papunësia dhe mjerimi janë produkt i kësaj qeverie! Kjo qeveri nuk ka asnjë zgjidhje. E vetmja rrugë që ajo i ka treguar rinisë, është emigracioni. Rinia është përballë dy zgjidhjeve, kriminalizimin ose emigrimin. Unë ju premtoj se do bëjmë gjithçka që të mos zgjidhni këto …

2019-11-09 11:06:15
7 Nëntor, 2019

Emigracioni nuk është zgjidhja! Asnjë vend i huaj nuk na bëhet si shtëpia jonë. Ne kemi një plan për të mbështetur rininë nëpërmjet arsimit sepse asnjë i ri nuk duhet të mbetet pa studiuar për shkak të pamundësive ekonomike. Pjesë e këtij plani është dyfishimi …

2019-11-06 12:58:31
4 Nëntor, 2019

Duhet të kthejmë standardin europian në çdo fushë të jetës, nga paga, shëndetësia, mbrojtja sociale, ambienti, universitetet. E kemi nisur këtë rrugëtim ka 30 vjet. Ky udhëtim ka patur zigzaget e veta, por kjo rrugë ka 6 vjet që është ndalur. Kjo derë nuk iu …

2019-11-06 12:41:20
4 Nëntor, 2019

Kjo qeveri ka vrarë shpresën, ka vrarë besimin tek e nesermja, duke vrarë mundësitë dhe i ka detyruar të rinjtë t’i drejtohen vetëm një shtegu, emigracionit, për të krijuar mundësi për jetën e tyre. Nuk ka përse të jetë kështu! Jetojmë në një vend të …

2019-10-30 13:26:19
30 Tetor, 2019

Ne jemi të hapur për të gjithë instrumentat që garantojnë rrugën përpara, rrugën që kalon përmes miratimit të reformës zgjedhore, garantimit të vullnetit politik, më e rëndësishmja për zgjedhje të lira dhe të ndershme dhe zgjedhjeve të parakohshme parlamentare dhe zgjedhjeve vendore kushtetuese të mbajtura …

2019-10-29 11:14:45
29 Tetor, 2019

Daniel Serwer ështe një mik i çmuar me të cilin kam bashkëpunuar ngushtë në vitet e anëtarësimit te Shqipërisë në NATO dhe procesit të pavarësimit të Kosovës. Pata kënaqesinë ta pres në Tiranë ku bashkë me shqetësimin për gjendjen aktuale të demokracisë, sundimit të ligjit …