2020-01-16 12:05:55
15 Janar, 2020

Dita e djeshme shënoi hapin e parë për përfundimin me sukses të procesit të diktuar nga Bundestagu që do ta çojë Shqipërinë drejt zgjedhjeve parlamentare të lira dhe të ndershme, vlerësimit të procesit fals dhe ilegjitim të 30 qershorit dhe zgjedhjeve lokale në një ditë …

2020-01-16 12:27:33
14 Janar, 2020

Prej muajit tetor, Opozita e Bashkuar ka insistuar në një mekanizëm gjithëpërfshirës dhe transparent për të përfunduar Reformën Zgjedhore që i paraprin procesit të zgjedhjeve të lira dhe të ndershme. Ky tashmë është edhe një kusht i patejkalueshëm i parlamentit gjerman dhe i Bundestagut. Kanë …

2020-01-13 13:36:17
13 Janar, 2020

  Kriza ekonomike që ka përfshirë vendin dhe pasojat e tërmetit, kanë gjunjëzuar biznesin e Durrësit, një prej ekonomive më të rëndësishme të vendit. Shteti deri tani ka qene inegzistent për të ndihmuar në ringritjen e biznesit. Sot u takova me pronarë dhe punonjës fasonerie …

2020-01-13 09:17:22
11 Janar, 2020

BASHKËBISEDIMI ME GAZETARËT NË SELINË E PARTISË DEMOKRATIKE: Kam tre mesazhe të cilat dua t’i ndaj, përmes jush, me qytetarët shqiptarë dhe, më pas jam në dispozicionin tuaj për çdo pyetje që mund të keni për këto tre çështje apo çështje të tjera të lidhura …

2019-12-27 11:25:35
27 Dhjetor, 2019

Gjendja e sotme e zonave të dëmtuara nga tërmeti, një muaj më pas është dëshmi e dështimit të qeverisë në menaxhimin e situatës. Qytetarë, fëmijë e të moshuar që kalojnë netët e ftohta jashtë, pa ngrohje, pa ujë e me ushqime të pakta të ofruara …

2019-12-25 10:47:43
25 Dhjetor, 2019

Nga Kisha e Shën Palit dua të uroj nga zemra të gjithë besimtarët e krishterë të Durrësit dhe të gjithë Shqipërisë Krishtlindje të gëzuara! Kjo festë sjelltë besim, shpresë dhe ua mbushtë zemrat me dritë të gjithë shqiptarëve! Mendimet dhe lutjet e mia janë për …