2017-06-02 18:47:02
2 Qershor, 2017

Rrugës për në Devoll u ndala në Vranisht, ku takova Fari Tergun të cilit pak muaj më parë iu shkatërruan të mbjellat dhe nuk ka marrë asnjë qindarkë dëmshpërblim. Askush nga qeveria nuk i erdhi në ndihmë. I shpjegova se Republika e Re do të …

2017-06-02 13:19:23
2 Qershor, 2017

Himara drejt vendimit të madh. Republika e Re i jell biznesit ulje taksash, stazhe për 10 mijë studentë shqiptarë që do i çojë drejt tregut të punës. Uljen e TVSH-së, që Himara të zhvillojë turizëm. Gjithçka është e mundur duke votuar me 25 qershor, numrin …

2017-06-01 14:04:29
1 Qershor, 2017

Mesazhi i Bashës në Pukë: Pas 90 ditësh betejë të përbashkët rrëzuam gjysmën e qeverisë së kriminelëve. Sot është shkarkuar një kryepolic këtu afër në Vaun e Dejës dhe do të vazhdojnë të shkarkohen ata të cilët shantazhojnë dhe kërkojnë të vjedhin vota. Sa herë …

2017-06-01 11:09:03
1 Qershor, 2017

Mesazhi i Bashës në Vaun e Dejës: E gjithë opozita e bashkuar do të shkojë në zgjedhje për kauzen e Republikës së Re. Vau i Dejës lëngon për shkak të rritjes së çmimeve dhe taksave. Bashke kemi folur për problemet e këtyre katër viteve. Rinia …

2017-06-01 08:47:14
31 Maj, 2017

Mesazhi i Bashës në Vlorë: Këtu nga Vlora, nga sheshi “Pavarësia”, nga babai i Shqipërisë së pavarur Ismail Bej Vlora, Edi Rama të përsëris ftesën dhe thirrjen për debat televiziv. Eja të dalim para shqiptarëve bëj bilancin tënd, unë bej bilancin tim. Ti trego programin …

2017-05-31 15:56:35
31 Maj, 2017

Mesazhi i Bashës në Himarë: Unë nuk e harroj marshimin tuaj në Çadrën e Lirisë. Nga momenti i parë i ligjit si koncept, gjithçka është mbështetur tek e drejta e pronës. Përgjegjësinë për të kemi edhe ne që nuk e rregulluam. Ne gabuam me pronat …