2019-09-12 13:58:38
12 Shtator, 2019

Përshëndetje të dashur bashkëqytetarë dhe të nderuar përfaqësues të medias!   Në këto momente, pak metra pas meje në Kuvendin e cunguar, në landfillin e Republikës së Shqipërisë, po finalizohet grabitja më e madhe në historinë 30 vjeçare të pluralizmit, koncesioni i rrugës Milot – …

2019-09-12 12:58:40
12 Shtator, 2019

Sot shqiptarët anembanë nderojnë Azem Hajdarin, liderin e Lëvizjes Studentore të Dhjetorit 1990, kreun e Komitetit Nismëtar, themelues të partisë së parë pluraliste, të Partisë Demokratike të Shqipërisë, i cili u vra mizorisht nga kriminelët e veshur me uniformën e shtetit bashkë me shoqëruesin e …

2019-09-10 09:45:23
10 Shtator, 2019

Në Asamblenë Politike të Partisë Popullore Europiane, që po zhvillon punimet në Bruksel, u takova me përfaqësues të partive anëtare të PPE-së, drejtues të politikës së jashtme dhe të zgjerimit në Parlamentin dhe Komisionin Europian, si dhe Parlamentet e vendeve anëtare.   Kërkova mbështetjen e …

2019-08-07 12:52:27
7 Gusht, 2019

Edi Rama është kërcënim dhe rrezik për jetën dhe sigurinë e çdo familje shqiptare! Ai ka uzurpuar të gjitha pushtetet me një bandë kriminelësh e hajdutësh që i duhen për të vjedhur Shqipërinë.   Shikoni pseudobashkiakët e rinj: Valdrin Pjetri ka fshehur të dhënat mbi …

2019-07-30 13:23:54
30 Korrik, 2019

Të nderuar qytetarë të bashkisë së Devollit.   Së pari kam kënaqësinë e madhe të ndodhem sërish mes jush dhe pranë jush. Të ndodhem pranë jush edhe në këtë manifestim të madh të demokracisë dhe të vendosmërisë tuaj për të mos pranuar vjedhjen dhe uzurpimin …

2019-07-29 10:02:25
29 Korrik, 2019

Afera Rama-Veliaj e Kullave 200 milionë Euro te Teatri Kombëtar nuk ka të bëjë fare me Teatrin por vetëm me ndërtimin e kullave 200 milionë euro dhe pastrimin e parave të drogës. Debati për Teatrin është loja për të fshehur grabitjen 200 milionë euro. Më …