2019-07-29 09:54:22
28 Korrik, 2019

Shqipëria e ka jetike ndryshimin, pasi me këtë qeveri që vetëm grabit dhe vjedh, varfëria do të thellohet! Pasuritë e pafundme të Shqipërisë, në vend që të shërbejnë për mirëqenien e njerëzve, pasurojnë një grusht oligarkësh dhe varfërojnë pjesën tjetër të vendit. Partia Demokratike është …

2019-07-26 13:38:49
25 Korrik, 2019

Të nderuar artistë, anëtarë të aleancës për Mbrojtjen e Teatrit, Të dashur qytetarë të Tiranës dhe të gjithë Shqipërisë që keni mbushur këtë sallë sot si asnjëherë me entuziazëm dhe bashkimin qytetar. Për mua është një emocion i rrallë të jem në këtë prani kaq …

2019-07-26 13:49:00
24 Korrik, 2019

Gjithçka që po zhvillohet këtu ka vetëm një qëllim: grabitjen e kësaj toke, zhvillimin e një projekti mbi 200 milion euro për të pastruar paratë e drogës me një arkitekt të dënuar në Itali, që është arkitekti klient i Edi Ramës. Pra, është një skemë …

2019-07-22 12:31:18
22 Korrik, 2019

Projekti i teatrit kombëtar është projekt kriminal grabitqar. Ai ka vetëm një qëllim: grabitjen nga Rama të dhjetëra milionave euro. Njësoj si projekti i stadiumit, ku Edi Rama është pronari i vërtetë i gjysmës tij. Njësoj si projekti i unazës ku Edi Rama do vjedhë …

2019-07-22 11:49:03
21 Korrik, 2019

85% e shqiptarëve e kanë refuzuar varfërinë, korrupsionin dhe mungesën e shpresës! Ndaj, vëmendja dhe energjia jonë është e përqëndruar drejt ndryshimit që shqiptarët presin. Bashkë me ta, ne do t’i japim formë projektit tonë të transformimit ekonomik dhe politik të vendit.#ShqiperiasiEuropa🇦🇱🇪🇺

2019-07-22 11:51:36
20 Korrik, 2019

Shqiptarët po varfërohen dhe po grabiten! Shqipëria po plaçkitet dhe po shkatërrohet nga Edi Rama me një grusht biznesmenësh të cilët ndajnë pasuritë e shqiptarëve me njëri tjetrin. E gjithë ekonomia dhe pasuritë e vendit janë në duart e grabitqarëve që rrethojnë Edi Ramen! Por …