2017-03-30 12:59:47
16 Mars, 2017

Fasada nuk është vetëm simboli i gënjeshtrës, fasada është edh instrumenti i vjedhjes së Shqiptarëve nga kjo qeveri. Çfarë është qeverisja fasadë? Është kjo që ka bërë të mundur në vetëm 4 vite shndërrimin e Shqipërisë në një hambar droge, në një republikë të sunduar …

2017-03-30 12:59:53
12 Mars, 2017

Dita e 23-të e protestës, kjo e Diel, me këtë kohë të lavdishme që na ka sjellë Zoti, sepse pranvera po vjen, nuk mund të niste më bukur se sa në praninë e profesor Bujar Kapexhiut, këtij personaliteti të jetës publike që na fal gjithmonë …

2017-03-30 11:25:35
12 Mars, 2017

Pasditen e së shtunës në Sheshin e Lirisë, kryedemokrati Lulzim Basha priti një nga miqtë më të afërt të shtetit Shqiptar dhe një nga personat të cilët kanë kontribuar me intensitet në hapjen dhe demokratizimin e vendit tonë, ish-kryetar i Asamblesë Parlamentare të OSBE, Wolfgang …

2017-03-30 13:00:03
12 Mars, 2017

Vëllezër dhe motra, qytetare dhe qytetarë, mbrëmja e 22-të e protestës, kjo e Shtunë e tretë që pas 18 Shkurtit, që ka ndryshuar njëherë e për gjithmonë Shqipërinë, premton ardhjen e shpejtë të pranverës politike, të pranverës së lirive për çdo shqiptare e çdo shqiptar, …