2017-04-28 08:21:19
28 Prill, 2017

Në këtë, moment, si kryetar i opozitës dua të theksoj në radhë të parë mbështetjen tonë totale për shqiptarët e Maqedonisë dhe të gjithë faktorin politik shqiptar në Maqedoni. Kërkesën për të qëndruar sa më të bashkuar, gjakftohtë përballë provokimeve dhe për të bashkërenduar çdo …

2017-04-27 10:58:54
27 Prill, 2017

Çdo minutë reflektim është i mirëpritur, por le ta bëjmë fare të qartë, se duke nisur nga sot, kjo lëvizje e madhe popullore, po bëhet gati të shtrihet e të çlirojë sheshet dhe rrugët e republikës së vjetër përmes një aksioni të përshkallëzuar politik, përmes …

2017-04-27 08:46:28
27 Prill, 2017

Edi Rama e bëri të qartë se është gati të dorëzojë ministrat e tij, se është gati të dorëzojë kreun e KQZ-së, se është gati të dorëzojë zyrtarët e policisë e kudo tjetër, por nuk është gati të dorëzojë karrigen e tij. Kështu funksionojnë këta, …

2017-04-27 08:46:28
27 Prill, 2017

Dëgjuam një propozim nga Ben Blushi, i cili propozonte të bëjmë një mocion kundër Ramës për të rrëzuar Ramën në Parlament. Duke marrë të mirëqenë se do ta ketë të njëjtin mendim deri në darkë, siç e ka edhe në mëngjes, se e ka këtë …

2017-04-27 08:27:28
27 Prill, 2017

Ndihma ekonomike për njerëzit në nevojë është një tallje, një poshtërim. Eshtë një shuplakë në fytyrën e më të pamundurve, atyre që nuk ia dalin dot të ngrenë kokën. Si ka mundësi, që shteti shqiptar, i cili sot ka taksa më të larta se para …

2017-04-26 08:50:09
26 Prill, 2017

Një falenderim dhe mirënjohje të thellë për David McAllister, kryetarin e Komisionit të Punëve të Jashtme në Parlamentin Europian, njëkohësisht zv/president i Partisë Popullore Europiane, si dhe për eurodeputetin Knut Fleckenstein, raporterin për Shqipërinë në Parlamentin Europian, të cilët erdhën sot në Shqipëri dhe nuk …