2017-04-25 14:46:22
25 Prill, 2017

Sot në agorën e lirisë, kanë ardhur përfaqësues të fushave dhe shtresave të ndryshme shoqërore, ekonomike, intelektuale, të Qarkut të Fierit. Nga Fieri, Lushnja, nga Patosi erdhën disa prej dëmshimeve rrënqethëse të vërtetave të dhimbshme që përjetojnë çdo ditë banorët e Qarkut të Fierit, qarku …

2017-04-25 08:12:42
25 Prill, 2017

Ka qënë një ditë e gjatë, e lodhshme por absolutisht e suksesshme për opozitën, për qytetarët shqiptarë dhe e lavdishme për këtë lëvizje të pamposhur popullore për zgjedhje të lira dhe të ndershme. Dua tju falenderoj nga zemra ju dhe mijëra qytetarë të tjerë që …

2017-04-24 14:46:38
24 Prill, 2017

Jemi të bashkuar në këtë lëvizje kombëtare dhe europiane. Të bashkuar në vendosmërinë tonë për të mos ia dorëzuar Shqipërinë krimit dhe drogës. Për të mos ia dorëzuar lirinë tonë tiranisë së korrupsionit dhe të krimit në pushtet. Të përbashkuar siç jemi, qindra mijëra shqiptarë, …

2017-04-22 17:27:22
22 Prill, 2017

Edi Rama është kapur me presh në duar duke paguar 80 mijë dollarë në thyerje të ligjit amerikan, për një foto, me Presidentin Obama, në vitin 2012. Bilali e hëngri prej këtij, por ligji amerikan parashikon që edhe përfituesit e një vepre penale, kanë përgjegjësi …

2017-04-22 17:27:22
22 Prill, 2017

E vërteta e dhimbshme që vazhdon të sundojë jetët e shqiptarëve, që është bërë akoma më e dhimbshme në këto 4 vite të keqqeverisjes dhe qeverisjes kriminale të një çete pushtetarësh të bërë njësh me krimin, eshtë e vërteta e një ekonomie të shkatërruar nga …

2017-04-22 16:44:49
22 Prill, 2017

Ata e dinë se me gjykimin e drejtë dhe të lirë popullor janë të ikur, ndaj, taktika e tyre konsiston në dy platforma që shkurajojnë anëtarët e kësaj lëvizje popullore që sot është më e madhe se opozita dhe Partia Demokratike. Përmes diversionit, kërcënimeve, shantazheve …