2017-04-21 11:08:09
21 Prill, 2017

Nuk ka kompromis me ëndrrën e shqiptarëve për Republikën e Re, por ka patur ka e do të ketë një gadishmëri për dialog të vërtetë që i shërben zgjidhjes. Në këtë dialog ne vijmë me kërkesat e parashtruara nga qytetarët shqiptarë që përbëhen nga dy …

2017-04-20 10:48:21
20 Prill, 2017

Ligji është ligj, përvecse kur duan Edi Rama dhe Ilir Meta. Kodi zgjedhor thotë se deri në mesnatën e 19 Prillit duhet të regjistrohen koalicionet. Këta e kanë futur vendin në një spirale krize politike. Shikoni Kavajën sot. Ikën një kriminel, një përdhunues i dënuar …

2017-04-20 10:48:20
20 Prill, 2017

Republika e Re do të thotë që në kushtet e zgjedhjeve të lira dhe të ndershme, vetëm përmes një qeverie teknike që i garanton ato, në këto kushte, dhe vetëm në këto kushte, sovrani, qytetarët do të vendosin me votë të lirë. Dhe me votë …

2017-04-20 10:16:24
20 Prill, 2017

Qytetarëve protestues, mbarë shqiptarëve, anëtarë të levizjes më të madhe kombëtare, qytetare për demokraci dhe liri të vërtetë dhe po kështu miqve tanë demokristianë, ju sjell të freskëta përshëndetjet dhe urimet më të përzemërta nga përfaqësuesit më të lartë politikë, të familjeve tona simotra, të …

2017-04-20 09:44:14
20 Prill, 2017

Këtu tash tre ditë, po debatojmë në distancë për cmimin e energjisë elektrike. Unë them është rritur, ju thoni është rritur, ai thotë është ulur. Nxjerr faturën e energjisë sime dhe thotë se ti paguan më pak se më parë. Aty nuk gënjen. Se personave …

2017-04-18 15:25:15
18 Prill, 2017

Dje paskan nxjerrë faturën time të energjisë në media. Se s’duan t’ia dinë për ligje, fare. Kur marrin faturën e kryetarit të opozitës, merreni me mend se çfarë bëjnë me faturat tuaja. Normalisht për të marrë informacion të tillë të privilegjuar, duhet të marrësh lejen …