2017-05-11 11:23:07
11 Maj, 2017

Procesi i zgjedhjeve të 18 qershorit përveçse dështoi politikisht e moralisht, dështoi edhe ligjërisht. Të gjithë dijnë të numërojnë deri në 50. Cdo listë, absolutisht çdo listë e dorëzuar në KQZ është e jashtëligjshme. Proçesi është në kolaps ligjor. Askush nuk thotë një fjalë për …

2017-05-11 11:23:07
11 Maj, 2017

E vetmja forcë që mund ta garantojë kthimin e Shqipërisë në duart e qytetarëve të saj, nuk janë argumentet dhe arsyeja e shëndoshë, të cilat Rama nuk i pranon. Nuk ka negociator në botë ta bëjë Edi Ramën të pranojë faktet të njohura dhe pranuara …

2017-05-10 00:30:12
10 Maj, 2017

9 Maji është Dita e Europës dhe qytetarët e qëndresës popullore janë lëvizja më proeuropiane e Shqipërisë. Ditë e veçantë për Europën. Ditë e veçantë për shqiptarët. 9 Maji është dhe dita kur kupola politike e republikës së vjetër, në Durrësin e Vangjush Dakos shpallwn …

2017-05-08 17:26:18
8 Maj, 2017

Republika e Re mban me vete një premtim të madh për çdo shqiptar. Republika e Re do të thotë që resurset e Shqipërisë dhe shqiptarëve, taksat e shqiptarëve, të gjitha burimet pasurore të administrohen në transparencë, në llogaridhënie. · 250 milionë euro vit për vit …

2017-05-08 16:31:27
8 Maj, 2017

Miqtë tanë të nderuar, publicistët, opinionistët, nënat, studentët, qytetarët prej tash 80 ditësh trajtojnë shqetësimin e madh kombëtar të një Shqipërie pa zgjedhje, por me votime moniste. Plani kriminal i Edi Ramës është t’iu mohojë shqiptarëve mundësinë për të zgjedhur. Fillimisht, plani ishte t’ua mohonte …

2017-05-08 14:48:47
8 Maj, 2017

Basha: Mbledhja e përbashkët e Grupit Parlamentar dhe e Kryesisë u bë për organizimin e protestës së 13 majit. Vendimi është marrë, sanksionuar nga nivelet drejtuese të Partisë Demokratike dhe koalicionit opozitar. Detyrat janë ndarë. Momentumi i besimit të qytetarëve shqiptarë, se së bashku do …