2017-05-07 15:14:25
7 Maj, 2017

Nëse republika e vjetër do të vazhdojë avazin e vet, atëherë tarifat e studentëve do të vazhdojnë të rriten, më pak studentë do të jenë në gjendje t’i paguajnë. Më shumë studentë detyrohen të lënë shkollën. Akoma më shumë maturantë do ta kenë të pamundur …

2017-05-07 14:17:30
7 Maj, 2017

Brenda 2 ditësh do të festojmë ditën e Europës, që është dita e fitores mbi nazifashizmin, 9 Maji. Eshtë festa, në radhë të parë, e demokracisë dhe demokratëve në Shqipëri. Jemi përpjekur në vite të vështira dhe i’a kemi dalë të hedhim hapat më domethënës …

2017-05-07 14:02:23
7 Maj, 2017

Sot KQZ-ja ka bërë harakiri, vetëvrasje. Ka refuzuar të vërë në dispozicion të 3 anëtarëve të KQZ, të votuar nga opozita sipas Kodit Zgjedhor, listat e partive që janë detyruar të mbledhin firma, për të bërë bypassin e kolapsit zgjedhor, për mos regjistrimin në koalicion. …

2017-05-07 09:47:09
7 Maj, 2017

Asgjë në historinë e kombeve dhe shteteve nuk ka rënë nga qielli. Asnjë e drejtë, asnjë liri, asnjë pasuri nuk i është falur kurrë askujt nga askush. Gjithçka në historinë e njerëzimit është fryt dhe produkt i përpjekjeve, i betejave, i qendresave dhe i fitoreve …

2017-05-06 14:15:01
6 Maj, 2017

Republika e Re sapo shënoi fitoren e saj të parë. Falënderime dhe mirënjohje për qytetarët fisnikë të Kavajës, për kreshnikët e lirisë dhe demokracisë, që vulosën me qëndrimin e tyre tërheqjen e Edi Ramës nga plani ogurzi për të rikthyer monizmin në vendin që lajmëroi …

2017-05-05 15:06:26
5 Maj, 2017

Kundërpropozimi ynë në takimin e dytë në tryezën e thirrur nga Presidentit Nishani ka qenë i qartë. Përbëhet nga dy kollona. Kollona e parë është një qeveri teknike me mandat pikërisht për të zgjidhur dhe për të ndalur influencën e krimit dhe drogës në zgjedhjet …