2017-04-17 19:45:35
13 Prill, 2017

Partia Demokratike ka lindur si partia perëndimore e shqiptarëve, si partia e vokacionit europian dhe euroatlanik të një kombi properëndimor. Ku e gjejnë guximin bijtë e stalinistëve shqiptarë, bijtë e antiamerikanëve shqiptarë, bijtë e antieuropianëve shqiptarë, të akuzojnë Partinë Demokratike si një parti antiperëndimore? Keta …

2017-04-17 19:45:14
13 Prill, 2017

Njeriu që sot ka guximin të dalë para të rinjve dhe të rejave shqiptare, ka sjellë në Parlament dhe në bashkitë e Shqipërisë deputetë dhe kryetarë, ata që kanë shitur bijat dhe gratë e shqiptarëve në rrugët e Europës. Më i egër se dhija e …

2017-04-13 21:56:27
13 Prill, 2017

Alternativa e mbajtjes së Shqipërisë në pushtetin e drogës, e mbajtjes së Shqipërisë nën pushtetin e krimit, jo vetëm që do të bllokojë një herë e mirë rrugën europiane të vendit tonë, por do ta kredhë ekonominë, demokracinë, stabilitetin shoqëror në një humnerë të zezë …

2017-04-13 13:17:37
12 Prill, 2017

Plani i Edi Ramës si kreu i kupolës së Republikës së vjetër, si autor i komplotit ekonomik kundër shqiptarëve, është shumë i thjeshtë. Atë që do të bëjë me vetingun në drejtësi, atë do të bëjë edhe me vetingun në politikë. Me vetingun në drejtësi, …

2017-04-13 12:18:14
12 Prill, 2017

Republika e Re është reformë e thellë kushtetuese që kufizon pushtetin e kryeministrit. Që kufizon pushtetet e kryetarëve të partive dhe e delegon këtë pushtet tek i zoti i punës që është qytetari dhe populli shqiptar. Republikë e Re nuk është thjesht qeveri teknike, Republikë …

2017-04-13 11:52:55
11 Prill, 2017

Kemi vendosmërinë tonë, jo vetëm për t’i shkuar në fund mandatit të qeverisë teknike, si e vetmja zgjidhje, por po kështu për t’i shkuar në fund çdo standardi europian që garanton njëherë e mirë, jo vetëm lirinë e votës, por që garanton lirinë e vullnetin …