2017-04-13 10:31:34
10 Prill, 2017

Ky shesh i lirisë, kjo lëvizje e madhe popullore dhe qytetare ka 51 ditë që ushton me të vërtetat e saj. Ushton me të vërtetat e jetës së përditshme e të mjerimit që është ulur këmbëkryq kudo. Por ushton po kështu me të vërtetat e …

2017-04-08 21:57:59
8 Prill, 2017

Asgjë nuk ka për të ndryshuar, asgjë nuk ka për t’u bërë më mirë nëse nuk mposhtim krimin e lidhur me pushtetin dhe pushtetin e lidhur me krimin. Asgjë nuk ka për të ndryshuar në jetët e shqiptarëve, në përditshmërinë tuaj nga orat e para …

2017-04-07 11:59:06
7 Prill, 2017

Lulzim Basha, intervistë në emisionin “Opinion”, me gazetarin Blendi Fevziu Dy rrugë ka si zgjidhet kriza, njëra është rruga e dialogut politik për qeveri teknike, me anë të së cilës ne do u mundësojmë të gjithë shqiptarëve të votojnë të lirë, të pakërcënuar. Rruga tjetër …

2017-04-06 12:20:21
6 Prill, 2017

Unë Lulzim Basha, theksoj se e vetmja forcë, i vetmi rrezik, e vetmja mundësi për tu përballur me këtë gjendje aktuale, me këtë republikë të vjetër, me këtë komplot politik dhe ekonomik ndaj gjithsecilit prej shqiptarëve të djathtë e të majtë, e vetmja forcë për …

2017-04-06 10:36:36
5 Prill, 2017

Republika e Vjetër është komploti më i madh kundër qytetarëve shqiptarë në 100 vitet e fundit. Eshtë republika e maskave, republika e kukullave që bëjnë teatër nga mëngjesi në darkë në mënyrë që të vjedhin, të zhvasin nga xhepat e pasuritë e shqiptarëve, nga mëngjesi …

2017-04-06 12:10:10
3 Prill, 2017

Sot mirëprita zëvendës ndihmës Sekretarin amerikan të Shtetit për çështjet e trafikut ndërkombëtar të narkotikëve dhe zbatimit të ligjit, z. Alexandër Arvizu, si edhe ambasadorin e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë, z.Donald Lu . Bisedën e përqëndrova tek çështjet e aktualitetit politik, në …