2017-04-03 00:02:30
3 Prill, 2017

Unë Lulzim Basha, ju garantoj si kryetar i Partisë Demokratike se ne do përmbyllim kalvarin 27 vjeçar. Do t’i jalim fund harresës dhe shtrembërimit të historisë. Do zbatojmë standardet më të forta europiane për të vënë dinjitetin e të përndjekurve, nderin e shoqërisë së lirë, …

2017-04-02 23:54:51
2 Prill, 2017

Aurela Basha: Është shumë e rëndësishme të flitet për integrimin e të përdjekurve në shoqërinë shqiptare. Eshtë e vërtetë që ata janë ende të përdjekur. Të gjithë e dinë sa e vështirë është të integrohesh në shoqëri të huaja, dhe të gjithë ne që kemi …

2017-03-31 20:05:06
31 Mars, 2017

Në vijim të punimeve të kongresit të PPE në Maltë, u takova me drejtues të lartë të institucioneve europiane dhe udhëheqës politik të së djathtës. Në takimin me Komisionerin e Zgjerimit, Hahn, u ndala në zhvillimet politike në vend, ku theksova se e vetmja rrugëdalje …

2017-04-01 14:05:57
31 Mars, 2017

Lulzim Basha takohet me drejtues të institucioneve Europiane Lulzim Basha: Shqipëria s’duhet lënë të bjerë në greminën e krimit të organizuar që ka kapur shtetin dhe të karteleve të drogës me lidhje qeveritare që kanë planifikuar mbajtjen e pushtetit duke asgjesuar votën. Lulzim Basha: E vetmja …

2017-03-31 12:45:52
31 Mars, 2017

Gjatë pjesmarrjes sime në Kongresin e Partisë Popullore e cila u zhvillua në Maltë, u takova me drejtorin e Europol Rob Wainright. Shefin e agjensisë e cila mori çmim për merita në luftën ndaj krimit në këtë Kongres, e njoha me planin që Partia Demokratike …

2017-03-31 10:40:32
30 Mars, 2017

Kryetari demokrat Lulzim Basha në kongresin e PPE deklaroi se Europoli, raporti i Departamentit të Shtetit javën e kaluar, dhe po ashtu raportet e autoriteteve italiane, thonë se sot Shqipëria është vendi i parë i prodhimit dhe furnizimit të marijuanës në Europë.Kryetari demokrat Lulzim Basha …