2017-03-30 12:59:18
27 Mars, 2017

Ingranazheve të narkomafies shqiptare në qeveri në media dhe në lobingjet ndërkombëtare dua t’u jap sot një mesazh të qartë: Për këtë betejë, për këtë kauzë, kauzën e zgjedhjeve të lira dhe të ndershme, kauzën e largimit të krimit nga politika, kauzën e luftës pa …

2017-03-30 12:59:32
25 Mars, 2017

Ju sjell tre mesazhe kryesore të një vizite, të një pritje të jashtëzakonshme që më është ofruar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, jo thjesht si Lulzim Basha, jo thjesht si drejtuesi i opozitës, por në radhë të parë, si ushtar i kësaj kauze të …

2017-03-30 11:16:32
24 Mars, 2017

Qëndrimi i Partisë Demokratike dhe i gjithë opozitës është shprehur tashmë. Partia Demokratike, opozita dhe shumica dërrmuese e qytetarëve shqiptarë që prej 18 shkurtit ndodhen në një lëvizje popullore, qytetare, kombëtare dhe demokratike për zgjedhje të lira dhe të ndershme, as nuk do të pranojnë, …

2017-03-30 11:20:51
21 Mars, 2017

Produkti i Republikës së Re: Pushtetari që ul kokën para qytetarit dhe jo qytetari para pushtetarit Asgjë nuk është më siç ka qenë para 18 Shkurtit. Shqipëria është krejt ndryshe. Frika është vrarë, kurajo qytetare është bashkuar në këtë shesh, i ka dhënë formë aspiratës …

2017-03-30 12:59:47
16 Mars, 2017

Fasada nuk është vetëm simboli i gënjeshtrës, fasada është edh instrumenti i vjedhjes së Shqiptarëve nga kjo qeveri. Çfarë është qeverisja fasadë? Është kjo që ka bërë të mundur në vetëm 4 vite shndërrimin e Shqipërisë në një hambar droge, në një republikë të sunduar …

2017-03-30 12:59:53
12 Mars, 2017

Dita e 23-të e protestës, kjo e Diel, me këtë kohë të lavdishme që na ka sjellë Zoti, sepse pranvera po vjen, nuk mund të niste më bukur se sa në praninë e profesor Bujar Kapexhiut, këtij personaliteti të jetës publike që na fal gjithmonë …