2017-03-31 12:45:52
31 Mars, 2017

Gjatë pjesmarrjes sime në Kongresin e Partisë Popullore e cila u zhvillua në Maltë, u takova me drejtorin e Europol Rob Wainright. Shefin e agjensisë e cila mori çmim për merita në luftën ndaj krimit në këtë Kongres, e njoha me planin që Partia Demokratike …

2017-03-31 10:40:32
30 Mars, 2017

Kryetari demokrat Lulzim Basha në kongresin e PPE deklaroi se Europoli, raporti i Departamentit të Shtetit javën e kaluar, dhe po ashtu raportet e autoriteteve italiane, thonë se sot Shqipëria është vendi i parë i prodhimit dhe furnizimit të marijuanës në Europë.Kryetari demokrat Lulzim Basha …

2017-03-30 12:59:18
27 Mars, 2017

Ingranazheve të narkomafies shqiptare në qeveri në media dhe në lobingjet ndërkombëtare dua t’u jap sot një mesazh të qartë: Për këtë betejë, për këtë kauzë, kauzën e zgjedhjeve të lira dhe të ndershme, kauzën e largimit të krimit nga politika, kauzën e luftës pa …

2017-03-30 12:59:32
25 Mars, 2017

Ju sjell tre mesazhe kryesore të një vizite, të një pritje të jashtëzakonshme që më është ofruar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, jo thjesht si Lulzim Basha, jo thjesht si drejtuesi i opozitës, por në radhë të parë, si ushtar i kësaj kauze të …

2017-03-30 11:16:32
24 Mars, 2017

Qëndrimi i Partisë Demokratike dhe i gjithë opozitës është shprehur tashmë. Partia Demokratike, opozita dhe shumica dërrmuese e qytetarëve shqiptarë që prej 18 shkurtit ndodhen në një lëvizje popullore, qytetare, kombëtare dhe demokratike për zgjedhje të lira dhe të ndershme, as nuk do të pranojnë, …

2017-03-30 11:20:51
21 Mars, 2017

Produkti i Republikës së Re: Pushtetari që ul kokën para qytetarit dhe jo qytetari para pushtetarit Asgjë nuk është më siç ka qenë para 18 Shkurtit. Shqipëria është krejt ndryshe. Frika është vrarë, kurajo qytetare është bashkuar në këtë shesh, i ka dhënë formë aspiratës …