2017-04-01 14:05:57
31 Mars, 2017

Lulzim Basha takohet me drejtues të institucioneve Europiane Lulzim Basha: Shqipëria s’duhet lënë të bjerë në greminën e krimit të organizuar që ka kapur shtetin dhe të karteleve të drogës me lidhje qeveritare që kanë planifikuar mbajtjen e pushtetit duke asgjesuar votën. Lulzim Basha: E vetmja …

2017-03-31 12:45:52
31 Mars, 2017

Gjatë pjesmarrjes sime në Kongresin e Partisë Popullore e cila u zhvillua në Maltë, u takova me drejtorin e Europol Rob Wainright. Shefin e agjensisë e cila mori çmim për merita në luftën ndaj krimit në këtë Kongres, e njoha me planin që Partia Demokratike …

2017-03-31 10:40:32
30 Mars, 2017

Kryetari demokrat Lulzim Basha në kongresin e PPE deklaroi se Europoli, raporti i Departamentit të Shtetit javën e kaluar, dhe po ashtu raportet e autoriteteve italiane, thonë se sot Shqipëria është vendi i parë i prodhimit dhe furnizimit të marijuanës në Europë.Kryetari demokrat Lulzim Basha …

2017-03-30 12:59:18
27 Mars, 2017

Ingranazheve të narkomafies shqiptare në qeveri në media dhe në lobingjet ndërkombëtare dua t’u jap sot një mesazh të qartë: Për këtë betejë, për këtë kauzë, kauzën e zgjedhjeve të lira dhe të ndershme, kauzën e largimit të krimit nga politika, kauzën e luftës pa …

2017-03-30 12:59:32
25 Mars, 2017

Ju sjell tre mesazhe kryesore të një vizite, të një pritje të jashtëzakonshme që më është ofruar në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, jo thjesht si Lulzim Basha, jo thjesht si drejtuesi i opozitës, por në radhë të parë, si ushtar i kësaj kauze të …

2017-03-30 11:16:32
24 Mars, 2017

Qëndrimi i Partisë Demokratike dhe i gjithë opozitës është shprehur tashmë. Partia Demokratike, opozita dhe shumica dërrmuese e qytetarëve shqiptarë që prej 18 shkurtit ndodhen në një lëvizje popullore, qytetare, kombëtare dhe demokratike për zgjedhje të lira dhe të ndershme, as nuk do të pranojnë, …