2017-03-30 11:20:51
21 Mars, 2017

Produkti i Republikës së Re: Pushtetari që ul kokën para qytetarit dhe jo qytetari para pushtetarit Asgjë nuk është më siç ka qenë para 18 Shkurtit. Shqipëria është krejt ndryshe. Frika është vrarë, kurajo qytetare është bashkuar në këtë shesh, i ka dhënë formë aspiratës …

2017-03-30 12:59:47
16 Mars, 2017

Fasada nuk është vetëm simboli i gënjeshtrës, fasada është edh instrumenti i vjedhjes së Shqiptarëve nga kjo qeveri. Çfarë është qeverisja fasadë? Është kjo që ka bërë të mundur në vetëm 4 vite shndërrimin e Shqipërisë në një hambar droge, në një republikë të sunduar …

2017-03-30 12:59:53
12 Mars, 2017

Dita e 23-të e protestës, kjo e Diel, me këtë kohë të lavdishme që na ka sjellë Zoti, sepse pranvera po vjen, nuk mund të niste më bukur se sa në praninë e profesor Bujar Kapexhiut, këtij personaliteti të jetës publike që na fal gjithmonë …

2017-03-30 11:25:35
12 Mars, 2017

Pasditen e së shtunës në Sheshin e Lirisë, kryedemokrati Lulzim Basha priti një nga miqtë më të afërt të shtetit Shqiptar dhe një nga personat të cilët kanë kontribuar me intensitet në hapjen dhe demokratizimin e vendit tonë, ish-kryetar i Asamblesë Parlamentare të OSBE, Wolfgang …

2017-03-30 13:00:03
12 Mars, 2017

Vëllezër dhe motra, qytetare dhe qytetarë, mbrëmja e 22-të e protestës, kjo e Shtunë e tretë që pas 18 Shkurtit, që ka ndryshuar njëherë e për gjithmonë Shqipërinë, premton ardhjen e shpejtë të pranverës politike, të pranverës së lirive për çdo shqiptare e çdo shqiptar, …