I shpreha Presidentit të Partisë popullore Europiane Joseph Daul, mbështetjen e opozitës për hapjen e negociatave me Bashkimin Europian.

Moshapja e negociatave ndëshkon Shqipërinë dhe ndihmon politikanët që kanë tradhëtuar qytetarët shqiptarë, duke bashkëpunuar me krimin për pushtetin dhe pasurimin e tyre.