85% e shqiptarëve e kanë refuzuar varfërinë, korrupsionin dhe mungesën e shpresës!

Ndaj, vëmendja dhe energjia jonë është e përqëndruar drejt ndryshimit që shqiptarët presin.

Bashkë me ta, ne do t’i japim formë projektit tonë të transformimit ekonomik dhe politik të vendit.#ShqiperiasiEuropa🇦🇱🇪🇺