Papunësia dhe mjerimi janë produkt i kësaj qeverie! Kjo qeveri nuk ka asnjë zgjidhje.

E vetmja rrugë që ajo i ka treguar rinisë, është emigracioni.

Rinia është përballë dy zgjidhjeve, kriminalizimin ose emigrimin.

Unë ju premtoj se do bëjmë gjithçka që të mos zgjidhni këto dy rrugë, por të qëndroni e të ndërtoni të ardhmen këtu.

Duke parë vendosmërinë tuaj, jam i bindur se nuk do të jetë e largët dita kur energjia e rinisë do të përfshijë çdo shqiptar.🇦🇱