Shkruaj

2021-04-09 21:10:34

Lulzim Basha

Në 25 prill, qytetarët shqiptarë do të zgjedhin ose vazhdimin e gjendjes aktuale në Shqipëri ose ndryshimin dhe një të ardhme më të mirë.

Lulzim Basha, kryetari i Partisë Demokratike të Shqipërisë, është i vemti që mund të sjellë ndryshimin për të cilin kemi nevojë të gjithë: për të patur më shumë punë, për të patur një të ardhme më të mirë për të rinjtë tanë këtu në Shqipëri, për ta bërë jetën tonë më të mirë.

Lulzim Basha ia ka përkushtuar jetën e tij qytetarëve të Shqipërisë, me qëllim e vetëm për të sjellë mirëqenien, përparimin dhe ndryshimin në Shqipëri.

Basha ishte Kryetar i Bashkisë së Tiranës në vitet 2011 – 2015. Para se të zgjidhej kryebashkiak, Basha u votua dy herë si deputet në Kuvendin e Shqipërisë duke përfaqësuar Tiranën (2005- 2009) dhe Elbasanin (2009-2011). Gjatë kësaj periudhe, ai shërbeu si Ministër i Jashtëm i Shqipërisë (2007-2009), Ministër i Brendshëm (2009-2011) dhe Minister i Punëve Publike, Transportit dhe Telekominikacionit (2005-2007).

Si Ministër, Basha e futi Shqipërinë në NATO, përfundoi marrëveshjen e Stabilizm Asociimit me Bashkimin Europian, dhe hoqi vizat për shqiptarët që ata të udhëtojnë të lirë në të gjithë zonën Shengen.

Askush nuk e besonte atëherë diçka e tillë ishte e mundur – por Lulzim Basha i bëri ato realitet!

Për të sjellë ndryshimin e vërtetë për vendin tonë, ne duhet të ecim në rrugën e sigurtë të anëtarësimit në Bashkimin Europian, dhe e vetmja mënyrë për ta bërë këtë, është të votojmë për Partinë Demokratike nën udhëheqjen e Lulzim Bashës.

Dilni dhe votoni në 25 prill, dhe sëbashku ne do sjellim ndryshimin dhe një të ardhme më më mirë për të gjithë.

Hapësirë Kontakti