Sot me banoret e Unazes se Re qe kane hapur zemrat dhe dyert per njerezit e prekur nga termeti.

Ata qe kane vuajtur per nje vit me radhe pasojat e termetit te korrupsionit shteteror, jane ofruar te paret per te strehuar 120 persona te goditur nga termeti i 26 nentorit.

Mirenjohje te thelle per te gjithe kontribuesit e unazes se re, per mjeket, psikologet, donatoret dhe vullnetaret.

Kjo eshte Shqiperia e vertete e njerezve me zemer te madhe dhe dashuri e mbeshtetje pa kushte per njerezit ne nevoje!